Veel nädal on aega esitada kultuuritegijate ja kultuuripärli kandidaate

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Veel nädal aega, 20. novembrini on aega esitada kandidaate Läänemaa tublimate kultuuritegijate tiitlitele.

Konkursi eesmärk on tunnustada, tõsta esile ja tutvustada üldsusele kultuurivaldkonnas tegutsevaid isikuid, kollektiive ja ühinguid, kelle töö on oluliselt mõjutanud ja kaasa aidanud kultuuri arengule kohalikul, maakondlikul või riiklikul tasandil ning kes on andnud olulise panuse Läänemaa kultuurielu edendamisele 2012. aastal.

Kandidaate võivad esitada valla- ja linnavolikogud ja -valitsused, kultuuri-, haridus- jt asutused, mittetulundusühingud, seltsid, klubid, ühendused, kollektiivid ja üksikisikud. Kandidaat ise ennast üles seada ei saa.

Taotlusi ootab Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupi kontaktisik Marju Viitmaa aadressile marju.viitmaa@lmv.ee hiljemalt 20. novembriks.

Vabas vormis taotluses peab olema:
– lühike kirjeldus kandidaadi loomingulistest saavutustest jooksval aastal;
– kandidaadi tutvustus ja andmed (nimi, isikukood, aadress, telefon, e-postiaadress).

Tublimate kultuuritegijate tunnustamise korraldab Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupp koostöös Läänemaa Omavalitsuste Liidu ja Lääne maavalitsusega.

Kultuuripreemiad antakse kätte aasta alguses vähegiviitsijate päeval.

2011. aasta kultuuritegijaid näeb siin.

20. novembriks ootab ekspertgrupp ka “Kultuuripärl 2012” kandidaate. 2011. aasta kultuuripärliks valiti Matsalu filmifestivali korraldaja filmimees Ago Ruus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments