0

Läänemaa raamatukogud sulgevad koolituse ajaks uksed

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Läänemaa raamatukogud on 26. ja 27. novembril suletud, sest raamatukoguhoidjad osalevad uut elektronraamatukogu süsteemi tutvustaval koolitusel.

Läänemaa raamatukogud kasutavad elektronkataloogi Urram. Kui lugejate kasutuses olev Urram uuenes juba aastapäevad tagasi, siis raamatukoguhoidjatele mõeldud Urrami versioon uueneb alles nüüd, selgitas Läänemaa keskraamatukogu direktor Ilme Sepp.

Lugejate jaoks eesoleva muutusega midagi ei muutu, sõnas Sepp.

Raamatukoguhoidjate koolitus toimub Haapsalu kutsehariduskeskuses.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz