Firmaliiga karikas jõudis taastusravihaiglasse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Taastusravihaigla kollektiiv armastab koos sporti teha. Foto erakogu

 

Taastusravihaigla kollektiiv armastab koos sporti teha. Foto erakogu

Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses oli teisipäevasel töökoosolekul kavas ka üks pidulikum punkt, kui keskuse haldus ja spordijuht Jüri Kull presenteeris juhtkonnale pühapäevaselt meeleolukalt karikavõistluste lõpuürituselt äratoodud võidukarikat.

„Võistkond esines tublilt ja  ühtlaselt läbi terve aasta kestnud karikavõistlushooaja. Erinevatel aladel käisid võistlustules 26 keskuse töötajat eesotsas juhatuse esimees Priit Eelmäega,” teatas Kull Lääne Elule.

Kõige suurema panuse ühisesse punktiskoori andis Mari Alvela, kes tõusis pjedestaalile ka naiste üldarvestuses. Individuaalaladel võtsid karikavõidu saanud võistkonnast esikohad Regina Palm (boolingus) ja Ott Rootare (ujumises), esikolmikukohad aga Sandra Pais (lauatennises 3.), Mari Alvela (kergejõustikus 3.), Margot Pintson (autode vigursõidus 2.), Priit Eelmäe (kergejõustikus 2.), Liina Toompuu (jalgrattakrossis 3.) ja Helina Plinkner (korvpallisopsus 3.).

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments