Kaia Kanepi läheb kannakõõluste lõikusele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tennisist Kaia Kanepi on koos oma meeskonnaga, sealhulgas dr Madis Rahuga otsustanud, et kannakõõluste ravimiseks tuleb minna lõikusele, saab lugeda Kaia Kanepi kodulehelt.

Dr Madis Rahu selgitab, et tennisisti kannad olnud haiged juba pikalt ning eelnenud kolmekuuline ravi ei suutnud taastumist tagada.

Kanepit opereeriv dr Sakari Orava on Soome tunnustatud kirurg, kes on teinud üle 20 000 operatsiooni, tema patsientideks on olnud David Beckham, Haile Gebreselassie, Merlene Ottey, Boris Tadi, Ivo Karlovic, Didier Deschamps, Josep Guardiola jpt.

Dr Orava ütles pärast Kaia kandade läbivaatust, et püsivad kroonilised muutused ja kandluu iseärasused ei lase koormuse puhul kõõlusel täielikult paraneda.

Kaia oma sõnadega: „Ma lähen hea meelega operatsioonile, siis on lootust, et kannad saavad terveks. Operatsioon oli alguses valikus kõige viimane variant, proovisime ikka nii ravida, et ei peaks minema. Kuna luu iseärasus mul on, siis tundub, et operatsioon on hetkel parim valik. Ma tahaks kannad korda saada ja tennist edasi mängida.

Täpne aeg, millal uuesti saan mängida, selgub pärast operatsiooni, hetkel on räägitud kolmekuulisest pausist. Midagi pole teha, selle aja sisse jääb ka Brisbane turniir, mille võitu mul ei õnnestu kaitsta.“

Lõikusest taastumine võib võtta aega umbes kolm kuud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Edu !! Ka inimvõimetel on piirid.