Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Noarootsi vallavalitsuse 25. oktoobri 2012. a korraldusega nr 193 võeti vastu Spithami/Spit-hamni külas asuvatele Männi tee 10 ja Männi tee 12 kinnistutele (katastritunnused 52001:001:0867 ja 52001:001:0869) koostatud detailplaneering.

Detailplaneeringu eesmärk on Männi tee 10 ja Männi tee 12 katastriüksuste sihtotstarvete muutmine ärimaaks, määrates kruntide kasutusotstarbeks majutushoone maa. Planeering vastab valla arengu eesmärkidele (turismi ja väikeettevõtete toetamine) ja on vastavuses seadustega ja õigusaktidega. Detailplaneeringuga soovitakse muuta osaliselt varasema detailplaneeringuga määratud kanalisatsioonilahendust, samuti nihutada Männi tee 10 krundi hoonestusala piiri. Detailplaneeringu eskiisi järgi on kummalegi krundile lubatud ehitada kuni 2 hoonet (põhihoone ja abihoone) ehitusaluse pinnaga kokku kuni 200 m².

Uus detailplaneering võimaldab pakkuda kruntidel peredele ja väikestele gruppidele suunatud väikesemahulist majutusteenust. Detailplaneeringulahendus ei muuda valla kehtivat üldplaneeringut (piirkonnas määratud maakasutuse juhtotstarbe ulatuslikku muutmist ei planeerita). Detailplaneeringu avalik väljapanek on Pürksi/Birkase külas Noarootsi vallamajas 12.–25. novembrini igal tööpäeval kell 8–16.30. Avaliku väljapaneku kestel võib Noarootsi vallavalitsusele esitada detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid ning vastuväiteid. Kui avaliku väljapaneku ajal laekub detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid või vastuväiteid, on detailplaneeringu avalik arutelu 10.12.2012. a algusega kell 15 Noarootsi vallamajas.

Noarootsi vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments