0

Liinibuss sõitis Tallinnast Haapsallu kolm ja pool tundi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 16.20 Tallinnast väljunud buss jõudis Haapsallu 19.50 paiku ehk pea kaks tundi plaanitust hiljem.

Bussis sõitnud haapsallase sõnul võttis ainuüksi Tallinnast väljajõudmine ummikute tõttu aega tavalise poole tunni asemel kaks tundi. Maanteel sõideti lumesajus mööda mitmetest teelt väljasõitnud autodest. Ka bussile valmistas libedus kohati raskusi, kinnitas sõitja.

Hiiumaale Käinasse ja Õngu edasi sõitvasse bussi jäi veel reisijaid. Kas 18.30sele praamiga Hiiumaale sõitma pidanud buss jõudis kella 20sele praamile, ei ole teada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz