0

Ridala kilvasarja esimese mängu võitis Uuemõisa

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Ridala mälumängusarja esimese mängu võitis eile õhtul Uuemõisa võistkond, kus mängivad Kersti Brant, Toivo Tomingas ja Hannes Loss.

Uuemõisa võistkonna võit oli eriti magus, sest viie esimese küsimuse järel oli see võistkond ainuke, kes polnud saanud mitte ühtki punkti.

Teise ja kolmanda koha peale jätkus mäng lisaküsimustega võistkondade 3K ja Herjava vahel. Kui ka kolm lisaküsimust ei toonud selgust, kes saab teise ja kes kolmanda koha, lõi mängujuht ja küsimuste koostaja Jaak Sünt käega ja jättis nad jagama 2.-3. kohta.

“No mis sa teed, kumbki alla ei anna,” ütles Sünt. Ta oli proovinud lihtsa, raske ja naljaka küsimusega (mis asi on Brasiilia hambaniit? – stringid), aga kui teadsid, siis mõlemad ja kui ei, siis jälle mõlemad võistkonnad.

Ridala alustas eile 10. kilvahooaega. Võistkondi on olnud stabiilselt 10 ja 20 vahel. Eile alustas Uuemõisa lossis hooaega 14 võistkonda.

Järgmine mäng on 16. novembril kl 19.30 Uuemõisa lossis kooli sööklas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz