Sügishooaeg algas laskuritele edukalt

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pärast suvist puhkepausi oli Haapsalu laskuritele esimeseks võistluspaigaks Pärnu, kus kohalik klubi korraldas Pärnu maakonna lahtised meistrivõistlused.

Alaliste külalistena naabermaakonnast ongi võistlustest osa võtnud arvukalt meie laskurid. Seekordki osalesime suure seltskonnaga ja võõrustaja meelehärmiks tõime püstolis nii poiste kui ka tüdrukute arvestuses esikolmiku Läänemaale.

Tüdrukute spordipüstolis (30 lasku ringmärki + 30 lasku siluetti) võitis isikliku rekordiga esikoha Kaisa Kuusik 501 silmaga. Teine oli Regina Lukk 493 ja kolmas Ana Laura Kaasik 489 silmaga.

Poiste spordipüstolis oli esimene Reigo Oolup 509 silmaga, teine Lars-Erik Peet 501 ja kolmas Andres Kruusma 448 silmaga.

Naiste arvestuses tuli võitjaks Küllike Sinisalu 534 silmaga. Naabreid suutis edestada ka Liisa Peet, kes tuli 517 silmaga teisele kohale.

Püssilaskuritest tuli auhinnalisele kohale Eva-Liisa Saag, saades naiste standardiharjutuses 502 silmaga teise koha.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments