0

Maalehe päevapilt kujutab promenaadi kalamehi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maalehe online-lehekülje päevapilt “Haapsalu rannapromenaadi on vallutanud õngitsejad” kujutab haapsallastele tuttavat pilti – kalastajaid promenaadil rivis.

“Suvi ja suvitajad on läinud. Sügis, kalad ja kalamehed tulnud. Möödunud laupäeval oli Haapsalu rannapromenaad kalastajatest tulvil. Saaki paistis kõigile jätkuvat,” kirjutab Maaleht.

‘Promeneerija’ nime all kommenteerib lugeja: “Kahju, et enam pole paika tavalisele inimesele jalutamiseks. Need kalamehed vehivad ettearvamatult oma õngedega ja nende selja taha minna ei julge. Ka jääb nendest alati tohutu prügi maha. Kui õigesti mäletan, siis läks selle promenaadi korda tegemine maksma 40 miljonit krooni.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz