0

Läänemaa jalgpalliklubi tuli IV liiga läänetsooni võitjaks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Hiiu Nädal
Foto: Hiiu Nädal

Läänemaa jalgpalliklubi alistas 29. septembril Eesti meistrivõistluste IV liiga läänetsooni eelviimases kohtumises Kärdla LM Dagöplasti 4 : 0. Tulemusega kindlustati ühtlasi ka IV liiga läänetsooni võit. Pärast liigahooaja lõppemist hakatakse mängima IV liiga poolfinaali IV liiga lõunatsooni võitjaga, kelleks võib tulla FC Pubi Trehv või Viljandi JK Tulevik Vanakesed.

Läänemaa jalgpalliklubi jäi mängu alguses kerge surve alla. Siiski ei suutnud Kärdla meeskond pallivaldamise kergest ülekaalust hoolimata erilisi võimalusi tekitada ning poolaja keskel läks Läänemaa 1 : 0 juhtima, kui Mark Kolosov suutis Aare Avila läbisöödust väravavahist mööda mängida ning palli tühja väravasse lükata. Enne esimese poolaja lõppu kahekordistas Läänemaa edu Vladislav Šikirjavõi täpse löögiga penaltikoha ligidalt, pall lendas värava ristnurka.

Teine poolaeg jätkus sarnase stsenaariumiga, nagu esimene poolaeg lõppes. Teise poolaja algul teenis Mark Kolosov Läänemaale penalti, mida ta ka ise lööma läks, kuid väravavaht sooritas hea tõrje ning värav jäi sündimata. Hiljem suutis Kolosov siiski värava lüüa, kui saatis karistusala lähistelt karistuslöögi tugevalt värava alla nurka.

Kümme minutit enne mängu lõppu teenis Martin Viilma Läänemaale teise penalti. Seda läks ta ise lööma ning tegi seda edukalt, saates väravavahi teise nurka ning palli postist sisse.

Mängu lõpus tabas Kärdla ka Läänemaa latti, kuid väravani ei jõutud.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Žan Vjazemski, Martin Viilma, Sander Kruus, Aleksandr Molkov, Bert Rotberg, Marek Pragi, Vladislav Šikirjavõi, Raiko Tähhe, Aare Avila, Leonid Bragin ja Mark Kolosov.

Läänlaste viimane liigamäng peetakse 7. oktoobril kell 12 Haapsalu linnastaadionil Maccabi vastu. Nädal hiljem peetakse IV liiga poolfinaal.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz