0

Lääne Elu paberleht 2. oktoobril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Naiskodukaitse Lääne ringkonna naised keetsid pühapäeval 200 purki õunamoosi, mis saadetakse koos kodukootud sokkide–kinnastega Afganistanis teenivaile Eesti sõduritele. Foto: erakogu
Naiskodukaitse Lääne ringkonna naised keetsid 200 purki õunamoosi, mis saadetakse Afganistanis teenivaile Eesti sõduritele. Foto: erakogu

Linnamäel suri 172 siga

Nädal tagasi lakkas Linnamäe farmis töötamast ühe nuumsigade lauda ventilaator, mille tagajärjel suri 172 nuumikut. Linnamäe farmi omaniku Atria farmid OÜ juhi Olle Hormi sõnul oli tegemist õnnetute asjaolude kokkulangemisega.

Oksanen mardilaadal

Läänemaa-teemalisel Helsingi mardilaadal astub üles ka Läänemaa juurtega menukirjanik Sofi Oksanen.

Nõva kirik sai uue tipukaunistuse

Nõva kirikus õnnistati sisse uus kullast kukega tipukaunistus. Sellega pandi punkti kiriku ennistamise esimesele, 20 000 eurot maksnud ennistamisetapile. Napilt paari kuuga said selle raha eest korda alustalad, kandekonstruktsioonid ja tornikiiver. Kuigi tipukaunistus oli kohe plaanis ka üles viia, soovitas restauraator Viktor Erm oodata, kuni vihm lakkab ja ilm taheneb, sest muidu saab laudis märjaks.

Naiskodukaitsjad keetsid sõduritele moosi

Naiskodukaitse Lääne ringkonna naised keetsid pühapäeval 200 purki õunamoosi, mis saadetakse koos kodukootud sokkide–kinnastega Afganistanis teenivaile Eesti sõduritele.

Kullamaa vallal on lennukad plaanid

Läinud reedel volikogus vastu võetud Kullamaa valla arengustrateegia on täis lennukaid ja palju raha eeldavaid ideid. Samal istungil vastu võetud eelarvestrateegia seevastu lähtub tegelikest võimalustest ja on palju tagasihoidlikum.

Kallimate töödena on arengukavas Koluvere piiskopilinnuse ja pargi rekonstrueerimine, samuti Läänemaa metsainfokeskuse loomine Kullamaale.

Kiirpakk oli teel kaks nädalat

Esmaspäeval sai kaks nädalat, mil Aleksei Spitšakov saatis Haapsalu postkontorist tavalisest kiirema ja seetõttu ka kallima ekspresspostiga teele paki oma sugulasele Lätti Rezeknesse. Lubatud 3–4 päeva asemel võttis saadetise kohalejõudmine kaks nädalat.

West pidas juubelit

Rahvatantsurühm West tähistas 60. sünnipäeva ja pidas sel puhul maha meeleoluka külapeo.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz