1

Haapsalu taotleb maad juurde

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Haapsalu linn taotleb munitsipaalomandusse 2700 ruutmeetrit mereäärset maad Kaluri 34a krundil.

Kaluri 34 on juba munitsipaalomanduses, selgitas aselinnapea Peeter Vikman. See on linnale tagastatud kui enne 1940. aastat linnale kuulunud maa. Kaluri 34a on moodustunud osaliselt maakerkega, osaliselt on seda ala täidetud.

Linn taotleb seda enda omandusse sotsiaalmaana. Mis sellest paigast tulevikus saab, pole selge. „Üks pooleliolev planeering näeb seal mudasadamat,” ütles Vikman. „Praegu on seal kuurid, paadid, kola. Riigimaal ei saa linn  palju kaasa rääkida.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tulevane Rahajõmm
Tulevane Rahajõmm

Pigem ikka mulle elamukrundiks.

wpDiscuz