Haapsalu taotleb maad juurde

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linn taotleb munitsipaalomandusse 2700 ruutmeetrit mereäärset maad Kaluri 34a krundil.

Kaluri 34 on juba munitsipaalomanduses, selgitas aselinnapea Peeter Vikman. See on linnale tagastatud kui enne 1940. aastat linnale kuulunud maa. Kaluri 34a on moodustunud osaliselt maakerkega, osaliselt on seda ala täidetud.

Linn taotleb seda enda omandusse sotsiaalmaana. Mis sellest paigast tulevikus saab, pole selge. „Üks pooleliolev planeering näeb seal mudasadamat,” ütles Vikman. „Praegu on seal kuurid, paadid, kola. Riigimaal ei saa linn  palju kaasa rääkida.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Tulevane Rahajõmm
11 aastat tagasi

Pigem ikka mulle elamukrundiks.