0

Läänemaa jalgpalliklubi alistas JK Leisi ja tõusis liidriks

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi sai pühapäeval, 2. septembril jagu Saaremaal JK Leisist 7:0. Kuna Lihula JK suutis varem liidrikohal asunud Maccabi 5:1 alistada, asus Läänemaa JK meistrivõistlusi 1 punktiga juhtima.

Kohtumine algas Läänemaa klubi ülekaaluga ja kiirelt mindi Mark Kolosovi väravast juhtima. Kolosovile andis hea vaheltsöödu Leonid Bragin. Samade meeste koostööst sündis ka teine tabamus.

3:0 värava lõi Aare Avila, kes lükkas palli mõnelt meetrilt väravasse Mark Kolosovi söödust. 4:0 ja 5:0 väravad enne esimese poolaja lõppu lõid vastavalt Mark Kolosov ja Aleksandr Molkov. Lisaks jäi kasutamata hulganisti häid võimalusi, näiteks posti tabanud Martin Viilma kauglöök.

Teisel poolajal oli meeskonnal veel rohkem väravavõimalusi ja neid jäeti veelgi rohkem löömata. Kaks väravat siiski suudeti lüüa. 6:0 värava lõi Aleksandr Molkov ja 7:0 lõppseisu kindlustas oma hooaja teise väravaga Leonid Bragin.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Žan Vjazemski, Martin Viilma, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Raiko Tähhe, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Marek Pragi ja Mark Kolosov.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz