Miksteater tuleb jälle lastele külla

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kes ei jõudnud 9. juunil Iloni Imedemaale vaatama Miksteatri “Telefonilugusid”, saab uue võimaluse pühapäeval, 1. juulil kell 12.

Kui paljud lapsed kuulevad õhtuti unejuttu emalt või isalt, elavas esituses? Ja kas tähtis on ainult ettelugemine kui akt iseenesest või aja leidmine lapse jaoks, koos veedetud aeg, päevale punkti panemine? Mis võib toimuda ühe lapse hinges, kelle isa on aastaid ära tööl? Mida tunneb isa, kes on perest lahus kuus päeva nädalas? Kas lahus elav perekond on ikka perekond?

Neist tähtsaist asjust räägibki Miksteatri etendus.

Itaalia kirjaniku Gianni Rodari lood dramatiseeris Kaido Rannik, lavastasid ja mängivad Kaido Rannik, Kristo Toots ja Aita Vaher.

Salme Reegi nimelise auhinna žürii esitas 2012. aastal teiste seas nominendiks ka Miksteatri lavastuse “Telefonilood” trupi – eimillestki loodud rikkaliku lavastuse eest hingeliigutaval teemal.

Laste arvamusi etenduse kohta saab kuulata Vikerraadio saatest “Laste lood”.

Etenduse pilet Iloni Imedemaal maksab 5, perepilet 15 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments