Pühapäeval muudetakse Haapsalus rattaralli tõttu liikluskorraldust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Filter maanteekarikasarja Haapsalu 12. rattaralli tõttu on 1. juulil liiklus ajutiselt suletud kella 11.30–16 Lihula maanteel Mulla ja Kuuse tänavatega ristumisest kuni Raudtee ja Tamme tänavatega ristumiseni.

Veekeskuse esine bussipeatus on liikluse sulgemise ajaks ajutiselt üle viidud Lihula mnt ja Mulla tänava ristmiku nurgale, linnaliinide Õpetaja bussipeatus on ajutiselt üle viidud Lihula maantee ja Raudtee tänava ristmiku nurgale.

Liiklust reguleeritakse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments