Haapsalu kolledžit hakkab juhtima Triin Laasi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna hommikul otsustas Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledži nõukogu kolme kandidaadi seast valida kolledži uueks direktoriks Triin Laasi.

Kolledži praeguse direktori Janno Kriiska sõnul oli nõukogu otsus peaaegu üksmeelne. „Ma arvan, et nõukogu tegi väga hea otsuse,” ütles ta.

Janno Kriiska sõnul oli nõukogule otsuse langetamisel oluline kandidaadi nägemus nii kolledži tulevikust kui ka selle kohast Läänemaa haridusmaastikul.  Ta lisas, et Triin Laasi kasuks võis rääkida tema juhiomadused, aga ka see, et ta on varem kolledžis töötanud.

Laasi sõnul võis tema plussiks teiste kandidaatide ees võis olla see, et tal on regioonis väga suure ja mõjuka õppeasutuse, kutsehariduskeskuse, juhtimise kogemus ja sealt ka hea kontaktide pagas.

„Esimese asjana viin end asjadega kurssi, elan sisse ja annan endast parima, et tänaseks sissetöötatud head praktikad jätkuksid,” selgitas Laasi. Eelseisvatest ülesannetest peab ta esimeseks suuremaks kompetentsikeskuse käivitamist.

Kolledži direktori kohale laekus esialgu neli avaldust, kuid üks kandidaat taandas end enne lõppvooru.

Reede hommikul said kandidaadid võimaluse enda nõukogu ees lühidalt tutvustada ja nõukogu liikmete küsimustele vastata.

33aastane Triin Laasi on lõpetanud Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi. Tartu Ülikoolis sai ta bakalaureuse kraadi kasvatusteadustes, magistrikraadi haldusjuhimises kaitses ta Tallinna Tehnikaülikoolis. Sel kevadel lõpetas Laasi Tallinna Ülikooli juures doktoriõppe eelkooli.

Triin Laasi on töötanud Haapsalu kolledži arendusjuhina ja Haapsalu kutsehariduskeskuse direktorina. Kolledži direktorina asub ta tööle sel suvel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments