Konkurss otsib parimat naabrit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

MTÜ Eesti Naabrivalve koostöös turvafirmaga G4S Eesti kutsub üles kõiki Eesti elanikke osalema hea naabri konkursil. Konkursi abiga soovitakse tunnustada tublisid ja abivalmis naabreid ning edendada heanaaberlikke suhteid kogukondades.

Eesti Naabrivalve tegevjuhi Indrek Randma sõnul saab konkursile oma naabri esitada iga inimene, tuues välja, miks just temal on parim naabrimees, -naine või -pere. “Andke meile teada oma heast naabrist ja meie tunnustame heanaaberlikke suhteid auhindadega!” kutsub Randma üles.

Kandidaate saab konkursile esitada 10. maini, täites vormi siin või saates kirja info@naabrivalve.ee.

Kindlasti tuleks lisada nii enda kui ka naabri kontaktandmed, samuti kirjutada kokkuvõtvalt oma naabri nendest omadustest ja tegudest, mis teevad temast esitaja jaoks parima naabri.

Konkursi peaauhinnaks on turvafirma G4S Eesti välja pandud pakett, milles sisaldub aasta aega koduvalvet. Tunnustatakse ka teisi silmapaistvamaid hea naabri näiteid.

Parim naaber kuulutatakse välja 16. mail naabrivalve ühingu üldkoosolekul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments