Läänlased võitlevad võrkpalli pronksmedali eest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti meeste võrkpalli meistrivõistlustel, heitlevad pronksmedalite eest TTÜ ja Pärnu VK meeskonnad. See tähendab aga seda, et vastamisi on kaks Läänemaa võrkpallurit. Kullamaalt pärit Romet Priimägi esindab Pärnu VK ja Virtsust pärit Vaido Veek TTÜ klubi.

Pärast täna, 6. märtsil Tallinnas lõppenud teist kohtumist on seis viigis, 1:1 ja kolmas otsustav kohtumine peetakse esmaspäeval Pärnus.

Läänemaa väikekoolidest pärit mängijad on oma võistkonna põhitegijad ja mõlemad mängivad temporündaja kohta. Vaido Veek mängis noorteklassis vabariigi tasemel jalgpalli, tehes seda Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis.

Romet Priimägi oli aga juuniorieas Eesti parimaid odaviskajaid. Peep Jõevee õpilane võitis Eesti meistrivõistlustelt mitu medalit.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments