14. aprillil sõidetakse kolmas Haapsalu rahvasprint

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 14. aprillil korraldab MTÜ Igaühe Terviseklubi Haapsalu tänavatel kolmanda Haapsalu rahvasprindi. Sel aastal on rahvasprint nelja karikasarja osavõistlus: Lääne regiooni II etapp, HEPA CUP III etapp, Moskvich Liiga sprindikarika III etapp ja Moskvich Liiga Suure karika II etapp.

Eelmisel aastal startis 80 autot, korralda Kalle Kruusma sõnul loodab ta tänavu sama rohket osavõttu. “Seekord sõidetakse rada teistpidi, seega on see kõigi jaoks uus ja nii peaks olema ka ohutum,” sõnas Kruusma.

Esimesed registreerijad, oma võistlusklasside liidrid, on juba kirjas ja neid tuleb juurde. “Sel nädalal registreerijad saavad võistlusele odavama stardimaksuga kui need, kes jätavad registreerimise viimasele minutile,” ütles Kruusma.

Juhendiga saab tutvuda siin, registreerimisvormi täita siin.

Võistlustega seoses on 14. aprillil orienteeruvalt kella 11–18 suletud järgmised tänavad: Mulla, Staadioni, Jaama, Raudtee, Lille ja Kauba, samuti spordihoone ja veekeskuse esine parkla ja suure silla ümbrus.
Tänavad avatakse kohe, kui võistlused on läbi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
77 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalle
11 aastat tagasi

Täname Haapsalu linnarahvast mõistva suhtumise eest ja kahju on muidugi,et pidime Teie liikumist piirama.Hommikul paar tundi kihutas mööda linna üks OPEL aga see ei olnud isegi mitte võistleja ja neile sai korrarikkumise eest kutsutud patrull,sest nad kahjustasid võistluse mainet ja nagu kiuste kihutas seal kandis,kus oli meie võistlus.
Täname veelkord toetajaid ja abilisi,ilma kelleta selliseid üritusi ei ole võimalik korraldada.

tibi
11 aastat tagasi

no ärge kujutage endale ette,et mingi niisugune tänavasõit toob teile tibisi kohale sa võid ükspuha mis selle sõidu nimeks panna Ralli või Balli ega ikka ei too küll Haapsalu ei ole tibide koht seal teil ju ainult vanad inimesed ja kooli tüdrukud ja olgem ausad Haapsalu mehed…..pole midagi väärt tehke silmad lahti ja vaadake ise.Edu teile Rallis ja naiste otsingutes seal väikelinnas HAAPSALUS.

monte kalle
11 aastat tagasi

tuleb rallile nimeks panna , küll tuleks siis ikka siia autosid, tibisid ja raha kokku

K.Silde
11 aastat tagasi

Mulle ralli meeldib rsk!. Kalle anna kuuma!!!!!!

Tajo
11 aastat tagasi

Arutelu tasub arendada siis, kui üritus läbi ja midagi on jäänud koristamata või parandamata! Siis läheb asi asja ette. Tühja vingumine ei anna midagi peale enda anonüümse maine maha tõmbamise. Mõni kirujatest ei suuda kodu hoovis talguitki korraldada, ning kadestavad neid, kes suudavad rohkem rahvast linna kohale tuua, mis tõstab linna äriettevõtete käivet osaliselt. Kui midagi ei toimu on häda, kui miskit toimub, siis jälle häda. Nii ei saa ju kallid linnaelanikud. Saame ju teist ka aru ja sellepärast ongi varakult info väljas, et Saaksite oma plaane varakult sättida vastavalt olukorrale. Kuna paljudel on probleeme öiste kihutamistega, siis paraku ainult… Loe rohkem »

elanik
11 aastat tagasi

Haapsalu linn on vinguvaid ja peeretevaid penskareid täis. Kuhu ka ei lähe, molutavad jalus, ummistavad poode.Ja oh õnnetust, kui keegi julgeb midagi neilt luba küsimatta midagi korraldada. Elage oma elu, kui teil see muidugi on, või minge ise lennuväljale…

kas
11 aastat tagasi
Reply to  elanik

sa üldse esimese pensipäevani elad,

elanik
11 aastat tagasi
Reply to  kas

tänan muretsemast

kohtunik
11 aastat tagasi

Kalle ma tõesti vabandan sinu ees ,see võis küll nii olla et olid teised korraldajad vabandan et ei mõelnud enne läbi kui olin kirja pannud.tuleb meelde küll et olid ka ise kohtunik aga mitt korraldaja.VABANDAN KALLE EES SÜDAMEST ,ET SIIN VALET JUTTU KIRJUTASIN.kõike paremat soovides

Fred
11 aastat tagasi

Ma arvan et need kes siin vinguvad ei käi õues väga tihti. Kui siis laupäeva hommikul turult kartuleid ostmas. Igasugune ürituste korraldamine ja nendest osavõtmine on nende jaoks mõttetu. Seega edu penskarid ja laske ikka vinguviiulil mängida. Ütleks veel seda et elasin pikalt Mulla tänaval ja minu liiklemist see küll kunagi ei seganud.

:)
11 aastat tagasi

Ma ei saa aru mida te vingute, tehke oma suu lahti siis kui teada saate,et nädala kuni 2 pärast toimub see üritus.Mina kahe käega toetan seda üritust, tuuz. Kell 23.00 hakkab öörahu . Ma ei saa aru kuhu te oma õelusega jõuate. Keegi ei vingu teie kallal, kui te aastaringselt oma hobisid harrastate, nüüd tulete vinguma kui seda tehakse aastas korra. Mõistust paluks inimesed.

Revo Taar
11 aastat tagasi

Kui mina oleksin Haapsalu elanik, läheksin meelega sinna rajooni öösel ilma summutita täristama.
Kuramus, inimesed, mida te vingute… Tundke elust rõõmu ja laske teistel ka seda teha.
Vähem vingumist ning edu Kruusma, sellise auväärt ürituse vedamise eest!

Revo