Mari Mahoni tuli paarismängus Eesti karikavõitjaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eva Paalma ja Mari Mahoni.
Eva Paalma ja Mari Mahoni.

Tallinnas Rocca al Mare tennisekeskuses peetud Eesti täiskasvanute karikavõistlustel oli edukas Mari Mahoni, kes tuli koos Eva Paalmaga naiste paarismängus turniirivõitjaks.

Poolfinaalis alistasid Mari ja Eva naispaari Ene Tuul – Riin Veiram kindlalt 6:2, 6:0. Tabeli teiselt poolelt jõudsid finaali ema-tütar Piret ja Kadi Ilves. Finaal oli tasavägisem, kuid Mari ja Eva mängisid otsustavaid punkte kindlamalt ja tulid esmakordselt Eesti karikavõitjateks tulemusega 7:6(4), 6:4.

Üksikmängus jõudis Mari Mahoni veerandfinaali, kus tuli tunnistada Lisanna Pihlaku paremust 6:7(5), 4:6.

Meeste turniiril osales Marek Turu, kes jõudis koos Jaan Paasiga meespaarismängus veerandfinaali võiduga Christian Andersoni – Jakov Tširkini üle 6:4, 6:4. Seal tuli tunnistada Henri Raagi – Priit Suluste paremust pärast tasavägist mängu 4:6, 4:6.

Vello Kuhi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments