Läänemaa korvpallimeister on teist korda järjest spordiklubi Haapsalu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Spordiklubi Haapsalu meeskond. Foto: erakogu
Spordiklubi Haapsalu meeskond. Foto: erakogu

31. märtsil peeti Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistluste kohamängud.

7.–8. koha mängu kahjuks ei toimunud, sest KK Askus ei suutnud võistkonda kokku saada. Seega tuli ilma mänguta võit ja 7. koht Tradilole.

5.–6. koha mängus sai tubli esituse eest võidu Cipax AS, kes alistas XXL võistkonna tulemusega 81:71. Esimeses medalilahingus kohtusid omavahel Lihula SK ja EstTrans. Samad vastased kohtusid omavahel ka eelmise aasta pronksimängus, tänavu läks samamoodi – võidu sai Lihula SK tulemusega 81:66.

Finaal kulges oodatult tuliselt ja publiku tormilisel kaasaelamisel nähti mõlema finalisti poolt väga ilusat esitust. Omavahel kohtusid spordiklubi Haapsalu ja Nõva SK. Revanši tuli võtma Nõva SK.

Kohe mängu alguses sai turvalise edu sisse tiitlikaitsja SK Haapsalu. Kuni viimase veerandi keskpaigani oli vahe stabiilselt 15–20 punkti, kuid siis leidis Nõva uue hingamise ja korraks tuldi isegi 9 punkti kaugusele. Põhjus on lihtne: SK Haapsalu mängijad tundsid juba võidukindlust. Otsustavatel hetkedel lahendas SK Haapsalu rünnakuid siiski kindlamalt ja võit saadi tulemusega 96:82.
Publikule pakuti suurel hulgal kauneid pealtpanekuid Siim Lauri esituses.

Spordiklubi Haapsalu koosseisus mängisid:
Mart Lumeste, Ardo Jürjer, Siim Laur, Silver Tuisk, Howard Frier, Jürgen Jupits, Ragnar Koppel, Peedu Tammistu, Virko Nilender, Peep Tammistu, Rainis Värv, Endrik Aru ja võistkonna treener Marek Pragi.

Marek Pragi

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments