Ottomar Ladva võitis ka kuni 16-aastaste meistrivõistlused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nädalavahetusel võitis maletaja Ottomar Ladva Tallinnas Eesti kuni 16aastaste noormeeste meistrivõistlused.

Mängiti seitse vooru tavamales, kaks mängu päevas. Kui eelmised, kuni 18-aastaste meistrivõistlused algasid Ottomarile raskelt, siis seekord sujus kõik hästi. Esimesed kuus mängu ta võitis, millega oli ka esikoht tagatud. Viimast vooru läks ta mängima kindla peale, vormistades viigi. Ülejäänud medalistid – seekord kõik eesti rahvusest – jäid punkti kaugusele.

Nüüd hakkab Ottomar valmistuma suvel toimuvateks EM-võistlusteks Prahas ja sügisesteks MM-võistlusteks Sloveenias. Järgmine suurem võistlus on mais – Eesti meeste meistrivõistlused males, mis toimub 12 osavõtja vahel ringsüsteemis.

Kuni 16-aastaste meistrivõistlustel osales 26 maletajat.

Ailar Ladva

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments