Läänlane siirdub Brasiiliasse rannajalgpalli mängima

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kasvandik, neljakordne Eesti rannajalgpalli meister Priit Mäeorg siirdub 27. jaanuaril mängima Brasiiliasse.

Priit hakkab rannajalgpalli mängima Rio de Janeiros, kohalikus klubis, Copacabana rannas, teatas Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi treener Jaanus Getreu. “Sain sealselt klubilt rohelise tule,” oli Priit Mäeorg Getreule kinnitanud.

“Minu ammune eesmärk ja unistus on teoks saamas. Olen ammu tahtnud näha, kuidas jalgpalli mängitakse Brasiilia moodi, või täpsemalt öelda siis tegelikult! Loodan seal väga hästi esineda, et ka tuleval aastal kutse saada,” ütles Mäeorg.

Sõit sai teoks tänu sõpradele Brasiiliast, kes eestlast sealsele klubile soovitasid. Nende kohvimaa poegadega mängis ta 2007.-2008. aastal koos Nõmme Kaljus. Just selles klubis tegi Mäeorg 2008. aastal debüüdi ka Eesti meistrivõistlustel, selgitas Getreu.

Viimased aastad on Priit Mäeorg pühendunud rannajalgpallile ja edukalt.

Tagasi koju jõuab noormees 6. märtsil, et siis organiseerida koduklubi Nõmme Kalju meeskonna osalemine oma kasvatajaklubi saaliturniiril Lihulas 17. märtsil.

Priit alustas sporditeed Kõmsi algkoolis. Edasi jätkusid treeningud Virtsu põhikoolis ja Tallinnas Arte gümnaasiumis. Aastaid mängis ta FC Flora süsteemi klubides, kuni siirdus Nõmme Kalju ridadesse. “Priit on erakordse tehnikaga ülikiire jalgpallur. Sellest veelgi tähtsam on aga, et ta oli lapsepõlves väga kohusetundlik treenija,” iseloomustas Jaanus Getreu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments