Läänemaa võrokesed saavad kokku

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2. veebruaril kell 18 on Taksi pubisse oodatud kõik võrokesed ja Võrumaalt pärit inimesed, et üksteisega tuttavaks saada, kes veel ei tunne, ja võro kiilt kõnõlda.

Idee ellukutsuja, Taksi pubi omanik Tiina Kalamees ütles, et oleks tore koos käima hakata. Kalamees on pärit Rõuge kandist ning elanud 20 aastat Krabi külas, Läänemaal elab ta kaheksandat aastat. Võrumaalt pärit inimesi arvab ta siinkandis elavat päris palju: ikka tuleb tema sõnul tänaval vastu keegi tuttava näoga inimene, kellega rääkima hakates selgub, et tegemist on võrokesega.

“Usun, et meil tuleb pubi täis,” ütles Kalamees Läänemaa võrokeste esimese kokkusaamise kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments