Läänemaa võrokestele tuleb külla Krabi külateater

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna kell 18 saavad Haapsalus Taksi pubis teist korda kokku Läänemaal elavad võrokesed.

Pubi omanik Tiina Kalamees ütles, et seekord on oodata külalisi kaugemalt – Võrumaalt sõidab Haapsallu Krabi külateatri trupp. Võrumaa võrokesed etendavad Kalamehe kinnitusel omakirjutatud ja muidugi võrokeelset näidendit, mille vormiks on jant ja sisuks poliitika – nii, nagu seda arutatakse külapoe juures.

“Maavanem on lubanud pilli mängida ja Heikki Sool laulda,” avaldas Kalamees veel kokkulepitud ülesastumisi. Kindlasti on plaanis laulda ka ühislaule.

Esimest korda kogunesid Läänemaa võrokesed Taksi pubisse küünlapäeval, 2. veebruaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments