0

Läänemaa Omavalitsuste Liidu toetuskiri Raplamaa Omavalitsuste Liidu pöördumise toetuseks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Toetus avalikule pöördumisele

Läänemaa Omavalitsuste Liit toetab Raplamaa Omavalitsuste Liidu avalikku pöördumist – Eesti vajab riigireformi, ning jagab Raplamaa seisukohti riigireformi osas.

Oleme seisukohal, et omavalitsuste kui omavalitsuste liitude otsustus- ja tulubaas peab olema tugev ning seadusega tagatud. Omavalitsused ja keskvalitsus peavad võrdsete partneritena seisma oma kodanike huvide eest. Tänases olukorras ei piisa haldusreformist, vaid vaja on riigireformi, mis käsitleks kõiki tasandeid ja funktsioone tervikuna.

Läänemaa omavalitsusjuhtide nimel

Ülle Erman,
Läänemaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz