Hele Leek–Ambur valiti omavalitsusliidu tegevdirektoriks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula
Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa omavalitsusliit valis täna liidu tegevdirektoriks Hele Leek–Amburi, keda tuntakse rohkem maakondliku terviseedendaja ja sellekohaste projektide kirjutajana.

Hele Leek–Ambur töötab praegu Haapsalu kolledžis väikese koormusega, ta on tervisejuhi õppekava juht ja terviseedenduse lektor. Tööd kolledžis jätkab ka omavalitsusliidu tegevjuhina.

Leek–Ambur ütles enda tutvustuseks, et tal on olemas projektitöö kogemus ja kui omavalitsusliit on selgeks teinud, milliste projektide järele on vajadus, saab nendega ka tegelema hakata.

Leek–Ambur on veel omavalitsusliidu ja kolledži asutatud tuleviku–uuringute sihtasutuse ehk LETSi tegevjuht.

Omavalitsusliidu tegevjuhina hakkab Leek–Ambur tööle 1. märtsist. Liidu juhatus lubas täpsustada tegevjuhi tööülesandeid.

Tegevjuhi koht on vaba läinud aasta lõpust, mil sellest ametist lahkus Tiit Koel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli Hele!
9 aastat tagasi

Laske tal nüüd olla! Tundes Hele ja teades , et tal ei ole olnud just kõik elus roosiline , kuid energiat ja põhimõtte kindlust tal jätkub! Sellist energiat ikka annab otsida!! Kaastundega vanale koerale!

mõtisklus
10 aastat tagasi

ei tea,on siis neid juhtivaid ametikohti väikses riigis nii palju vaja.Kohati tundub,et üks dubleerib teist.Samas,näiteks,lasteaiakasvataja,kes vastutab hommikust õhtuni mitmekümne lapse elu , tervise ja arengu eest saab meil palka mingi nelisada eurot.see lihtsalt tundub nii valseti.Suunake seertaha kordki sinna,kus seda kõige rohkem vajatakse.Ja kas tõesti juhtuks Eestis midagi hullu,kui võtaks õige vähemaks neid juhtivaid ametikohti ? (ise ei ole muuseas lasteaiakasvataja,lihtsalt süda valutab inimeste pärast)

just
10 aastat tagasi
Reply to  mõtisklus

täiesti nõus! Ja mulle tundub,et need juhtivad kohad oleks nagu rohkem selle jaoks,et pidevalt ühed ja samad näod saaksid nendel ringiratast liikuda, et neil elu põnevam oleks.

Mis
10 aastat tagasi

see on nali või! Aprill veel kaugel.

just just
10 aastat tagasi
Reply to  Mis

oheeiii, meil võib siin 1 aprill ka keset jõule olla, asi siis nalja veebruaris teha.

loodame
10 aastat tagasi

Hele on tubli inimene, loodame, et mitmel juhtival ja muul kohal korraga töötamine ei käi ülejõu.

Tiina
10 aastat tagasi

Maie- täiesti kohatu kommentaar! Huvitav, mida Teie näost küll välja lugeda võiks? Kommentaarist võib arvata, et väiklane ja vinguv hingeke.

ahaa
10 aastat tagasi
Reply to  Tiina

no minu meelest ka täiesti naeruväärne terviseedendaja, Maie jutt päris õige! Ja ei taha mõeldagi,mida kõike nendelt juhtivkohtadel kõrvale vehitakse. irw

Tiina
10 aastat tagasi
Reply to  ahaa

Lugupeetud ahaa, kas oskate ka kuidagi põhjendada, miks naeruväärne terviseedendaja? Ja millistelt juhtivkohtadelt mida kõrvale vehitakse? Juhtiva terviseedendaja koha pealt või? Või kolledži õppejõu koha pealt?

?
10 aastat tagasi
Reply to  Tiina

Mis asja, kas ta on kogu oma elu ainult terviseedendaja ja kolledži õppejõud olnud või? Millega ta siis omavalitsusliidu direktori koha jaoks silma paistis?

Maie
10 aastat tagasi

No Leek on heal palgal olnud, näost juba lausa arusaada, irw terviseedendaja.