Omavalitsusliitu juhib Toomas Schmidt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Toomas Schmidt. Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa omavalitsusliit valis täna oma uueks esimeheks Ridala vallavanema Toomas Schmidti (pildil). Schmidt, kes oli ka liidu juhi kohale ainus kandidaat, kogus 18 poolthäält, kuus hääletussedelit olid tühjad.

2001. aastast Ridala vallavanema ametit pidav Toomas Schmidt ütles, et omavalitsusliidu rolli tuleb tähtsustada. „Praegu on küll rasked ajad, aga tuleb vaadata kuidas edasi minna, sest teemasid ja koostöökohti on palju,” ütles liidu vastne juht.

Omavalitsusliidu aseesimeesteks valiti Martna vallavanem Tiiu Aavik, Hanila vallavanem Arno Peksar ja Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Aseesimeeste kandidaatiteks esitati ka Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus ja Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid, kuid nemad taandasid end.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Küsimus
9 aastat tagasi

Mis kurat on Silma küla tee.
Kõik mehed ja naised on munadega seda ma tean.

Polikarpov MURUMÄELT
9 aastat tagasi

„Praegu on küll rasked ajad, aga tuleb vaadata kuidas edasi minna, sest teemasid ja koostöökohti on palju,”

ENNE AGA PEAKS ÜKSKORD SELLE SILMA KÜLA TEE KORDA TEGEMA. ON VALLAS MUNADEGA MEHI VÕI EI OLE???

Maakas
9 aastat tagasi

Mis stagnatsioonist Sa räägid,eelmine koosseis oli vägagi tegus,üks vähestest Eestis,kes alustas haldusreformi ja tegi ka ära,jutumehi on küll igalpool,aga tegudega ei hiilata.Kahju muidugi,et mõned algatajad asja juurest ära läksid ja vastutama jätsid teised,loodame,et uued saavad hästi hakkama.

Kindlasti
9 aastat tagasi
Reply to  Maakas

tegi liitumise omavalitsusliit!

stagnatsioon
9 aastat tagasi

jätkub