0

Maanteeamet hoiatab okste ja puude eest teedel

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel olid suuremad riigimaanteed täna pärastlõunal valdavas osas niisked, kohati vihmamärjad. Liiklemist häiris puhanguti kuni 20 m/s puhuv loodetuul. Teepinna temperatuure mõõdeti +3 kuni +6 kraadi.

Kuna taas on oodata tuule tugevnemist, tuleb arvestada, et teedel võib olla tormituulest murdunuid puid ja oksi. Muutlikke ilmaolusid silmas pidades tuleks valida hetkeoludele sobiv sõidukiirus ning arvestada sihtpunkti jõudmisel lisaajaga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz