15. detsember: Rääkige inimestega!

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Lääne–Eesti päästekeskuse direktor Ivar Kaldasaun ütleb tänase esiküljeloo lõpus, kuidas enam kui pool aastat kestnud segadused komandode sulgemisega on päästeala ruineerinud ja päästjatelt sära silmist viinud.

Sama lugu on ümberkorraldustega tolli– ja maksuametis, kus plaanitakse maakondlike keskuste asemele jätta teeninduspunktid. Kõik on ärevil, sest pole teada, mis ja millal juhtuma hakkab. Sellises õhkkonnas ei kipu töötegemisest midagi välja tulema.

Harvad pole juhud, kus töötaja oma asutuse plaanidest lehest loeb või televiisorist kuuleb. Tavaliselt kipub see käima just suurte, tervet Eestit hõlmavate ametkondade kohta.

Muidugi võib segaduste tekitamises süüdistada meediat, kuid ega ajakirjandus lugusid välja mõtle. Tavaliselt liiguvad kõigepealt sahinad, mida ajakirjanikud kontrollima hakkavad.

Sellepärast, juhtametnikud, rääkige muudatusi ja ümberkorraldusi plaanides oma töötajatega! Tulge ise kohapeale ja selgitage! Sel ajal, kui teie kabinetivaikuses uusi reforme ja kavasid välja mõtlete, peavad nemad tööd tegema.

Kaire Reiljan

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments