Jäiteoht teedel püsib

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel langesid eile hilisõhtul ja öösel teepinna temperatuurid miinuskraadidesse kõikjal Eestis, välja arvatud Lääne-Eesti rannikualadel. Sadas vihma ja lörtsi ning teedele tekkis jäide.

Varahommikul kella kuue ajal teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel olid või olid muutumas libedusetõrjest peamiselt soolaniiskeks või soolamärjaks. Teedel esines paiguti härmatist ja libedust. Kirde-Eestis oli katetel ka vähest lenduvat lund.

Ettevaatust, jäiteoht teedel püsib. Madalamate seisunditasemetega maanteed on hommikutundidel jäised ja libedad.

Ilm oli oluliste sademeteta ja hea nähtavusega. Teepinna temperatuure mõõdeti +2 kraadist Edela-Eesti rannikualal kuni -4 kraadini Kesk-Eestis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments