0

Eduard Tüürilt ilmus 32. raamat

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Eesti Ajakirjanike Liidu teatel ilmus trükist liidu auliiikme Eduard Tüüri järjekordne, arvult 32. raamat, milles peale täieliku loomingulise eluloo on esitatud valik aastakümnete jooksul tehtud karikatuuridest, värvilistest graafikast ja eksliibristest.

Raamatu trükiarv on vaid 100. Kõik raamatud on nummerdatud ja varustatud Haapsalust pärit autori allikirja ja isikliku templiga.

Raamatuid on võimalik soodushinnaga 7 eurot osta Eesti Ajakirjanike Liidu büroost,  kus on avatud ka vanameistri karikatuuride näitus: "Oh, neid jamasid!".

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz