Läänemaa lauatennisistid said võistkondlike meistrivõistluste I ringis 5. koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lõppes Eesti lauatennise võistkondlike meistrivõistluste I ring. Haapsalus toimunud mängudel sai meie meeskond (Aaro Õismets, Toomas Vestli, Dirk Schöbe ja Heikki Sool) jagu Viljandi LTK Sakala II 4 : 0 ja Valga LTKK I 4 : 0, kuid kaotus 2 : 4 tuli vastu võtta LTK Antolt (Kuressaare).

Seega lõppes esimene ring kolme võidu ja nelja kaotusega ehk viienda kohaga. Kolmas koht on kahe punkti kaugusel.

Pühapäeval toimunud Haapsalu GP ja Läänema Rahvaliiga 3. etapil osales kokku 64 lauatennisisti.

Meeste põhiturniiril pääsesid finaali alagrupivõiduga Toomas Vestli ja Heikki Sool ning teiste kohtadega Aaro Õismets ja Dirk Schöbe, kus parimana oli Vestli 8., Õismets 9., Schöbe 10. ja Sool 16.

Võitjaks tuli Antti Luigemaa (Pärnu LTK), teiseks jäi Kristo Kauküla (Rakvere LTK) ja kolmandaks Allan Kottise (Tallinn LTK).

Naiste finaalis kaotas Kristiina Seiton (Läänemaa Spordikool) 0 : 3 heas vormis olevale Eesti hõbedale Kätlin Lattile (Maardu LTK). Kolmas oli Irina Akimkina (Tallinn). Rahvaliigas oli parima läänlasena Mati Paat 10. Parima spordikooli mängijatena olid Mihkel Puhm 19. ja Mattias Ristmägi 20. 

Igamehe paarismängu finaalis olid meie mehed tegijad: Aaro Õismets koos Ivari Kindsigoga (Haiba SK) alistasid 3 : 1 Dirk Schöbe — Mikk Vaikla (Maardu LTK). Sool oli parim 60+ arvestuses. 

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments