0

Läänemaa kiirabiautojuhid taotlevad paremaid palgatingimusi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna saatsid Transpordi Ametiühingusse kuuluvad Läänemaa Haigla kiirabiautojuhid tööandjale uue kollektiivlepingu projekti, millega taotletakse palgatõusu 3,90 euroni tunnis.

Praegu maksab tööandja kiirabiautojuhtidele töötasu 3,26 eurot tunnis, kuid Terviseamet on ette näinud ja ka tööandjatele välja maksnud raha arvestusega, et kiirabiautojuhtidele makstakse palka 3,90 eurot tunnis.

Transpordi Ametiühing loodab kiirabiautojuhtide palgatõusuni jõuda tuleva aasta alguseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz