0

Maanteeamet: kõrvalmaanteed on lumised ja libedad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel oli varahommikune ilm Põhja–, Kesk– ja Lääne–Eestis, samuti Lääne–Eesti saartel ning piirkonniti Lõuna–Eestis sademeterohke ning piiratud nähtavusega. Sadas nii lund kui lörtsi, sekka ka vihma. Suurematel riigimaanteedel olid teekatted neis piirkondades lumised/lörtsised või kohati libedusetõrjest soolamärjad.

Teedel tuleb arvestada libedusega, seda eriti ristmike, liiklussõlmede ja raudteeülesõidukohtade piirkonnas. Kõrvalmaanteed on lumised ja libedad. Ida– ja Kagu–Eestis oli teekatted valdavalt lumevabad, kuid mitmel pool esineva härmatise tõttu libedad.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0 kuni –2 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz