Väinamere Liinid uuendab info- ja piletikeskkonda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Väinamere Liinide laevaliikluse info- ja piletikeskkond www.tuulelaevad.ee läheb üle uuele süsteemile, mis muudab e-piletite ostmise kliendile mugavamaks.

Üleminekuga seoses on piletimüügilehekülg 1. detsembril ajutiselt suletud.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on piletimüügi infosüsteemi igapäevaste toimetuste kõrvalt ehitatud pea poolteist aastat. "Oleme jõudnud etapini, kus vahetame 1994. aastast pärineva piletimüügi- ja aruandluse süsteemi välja tänapäevasema vastu," ütles ta. "Tegemist on väga mahuka arendusega. Suurem muutus toimub kassa- ja aruandlussüsteemides ning kliendilepingute halduses, reisijad saavad aga oma kasutusse täiesti uue näo ja sisuga veebilehe,“ lisas Hiiuväin.

Üleminek seniselt infosüsteemilt uuele toimub 1. detsembril. 

Üleminekuga seoses suletakse lehekülg www.tuulelaevad.ee kolmapäeval, 30. novembril kell 20. Alates reedest, 2. detsembrist avaneb sel aadressil täiesti uus koduleht, ent sõltuvalt käivitamise õnnestumisest võidakse uus leht avada ka juba 1. detsembri jooksul. Püsikliendid pääsevad oma kliendikontole endiste paroolidega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments