1

Galerii: isadepäeva tähistamine Ridala koolis

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ridala põhikoolis tähistati 12. novembril isadepäeva koos politseinike ja kaitseliitlastega. 

Fotod: Kersti Arov

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nike free run rea dam
nike free run rea dam

You could certainly see your expertise in the work you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart. “A simple fact that is hard to learn is that the time to save money is when you have some.” by Joe Moore.
nike free run rea dam http://www.adecco.si/news/index.asp?id=60

wpDiscuz