Fond pakub raha, aga taotlejaid napib

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu noorte huvikeskuse noortealgatuste fondile saab teise vooru rahataotlusi esitada esmaspäeva, 21. novembrini. Esimesse taotlusvooru ei laekunud ühtegi projekti.

"Noorte jaoks hirmutavad sõnad nagu kogukond, fond ja toetamine on nüüd pandud ühte lühendisse NAF," ütles huvikeskuse töötaja Tiina Alasoo. "NAF kujutab endast projekte, kus noored osalevad aktiivselt, otseselt enda kavandatud ja meie kogukonda arendavates projektides."

Raha jagamise eesmärgiks on aidata noortel enda ideed teoks teha ilma, et neil tuleks pistmist teha ebameeldivalt raske paberimajandusega, selgitas ta. "Raha jagame absoluudselt ükskõik millise projekti eest, peaasi, et läbi projekti saavad kasu ka teised," kinnitas Alasoo.

NAF-i  loomiseks on vaja ühte head ideed, parajalt pealehakamist ja natuke teotahet. Lihtsaim viis on tulla noorsootöötaja juurde noortekeskusesse. Aga saab ka Haapsalu noorte huvikeskuse kodulehele www.haapsalunoor.ee abil, sest seal on vastavad juhtnöörid kirjas.

NAF-projektile on ette nähtud neli vooru, mille käigus jagatakse Haapsalu noorte ideede teostuseks välja 1917 eurot. "Esimene voor on juba lõppenud ja kahjuks ei laekunud sinna ühtegi ideed," teatas Tiina Alasoo.

Teine voor on kohe kohe, 21. novembril lõppemas. Kolmas voor käib kuni 23. jaanuarini ja neljas voor kuni 19. märtsini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments