Palivere raamatukogu peab sünnipäeva

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Taebla valla Palivere raamatukogu peab täna, 18. novembril oma 90 sünnipäeva.

"Sünnipäevapidu algab kell 16 Palivere lasteaia saalis. Esinevad jutuvestja Piret Päär ja rahvamuusikud. Raamatukogus on üleval igasuguseid põnevaid näitusi. Saab kohvi ja kooki," lubas Taebla vallavalitsuse kultuurinõunik Urmas Naudre.

Raamatukogus võõrustavad pidulisi pikaaegne juhataja Reet Kaar, kes just hiljuti pensionile läks, ja raamatukogu uus juhata Diana Ots.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pikker
Pikker

Ja hiljem minnakse rongkäiguga ja orkestri saatel viiekasse pidu jätkama!

wpDiscuz