Rahvastepallivõistlused võitsid Haapsalu linna algkooli poisid ja Taebla gümnaasiumi tüdrukud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linna algkooli poisid
Haapsalu linna algkooli poisid.

Taeblas toimunud Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlustel rahvastepallis 4.–5. klassidele olid võidukad Haapsalu linna algkooli poisid ja Taebla gümnaasiumi tüdrukud.

Võidumeeskonnas mängisid: Henri Jõgi, Andre Kaja, Klaus Martin Vare, Jaan Lilles, Erik Marleen, Raul Paju, Kristian Seitkaliev, Robin Ulla. Lapsi juhendas õpetaja Laine Küttim.

Tüdrukute võidukas võistkonnas mängisid Grete Sadulsepp, Kädi Raadla, Kairit Poks, Teele Õis, Lisandra Tõnning, Kätlin Luur, Anete Loorits, Ilona Falk. Tõdrukute juhendaja on Aigi Pardel.

Võistlustel osales viis tüdrukute ja neli poiste võistkonda. Kaks paremat võistkonda paasesid edasi regiooni finaalturniirile Kuressaarde.

Poiste turniir oli tasavägine, paremusjärjestus selgus alles viimase mänguga. Teise ja kolmanda koha selgitamine läks põnevaks. Tekkis surnud ring, kus kolmel võistkonnal oli 1 võit ja 2 kaotust ning abiks tuli võtta üldine geimide suhe. Selle põhjal olid kaks kooli võrdsed ja jäid jagama teist-kolmandat kohta. Need olid Oru kool (õp Renno Silde) ja Taebla gümnaasium (õp Aigi Pardel).

Tüdrukute arvestuses edestas Taebla gümnaasium Palivere põhikooli (õp Väino Munskind) ja Haapsalu linna algkooli (õp Leelo Paju).

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments