Päästeameti tuleohutuskampaania kõbusaid vanemaid mängivad Maie ja Jüri Matvei

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuigi läänlased Maie ja Jüri Matvei juhtisid 2011. aasta päästeameti kampaaniaplakatitel tähelepanu suitsuanduritele, puudub paljudes Läänemaa kodudes suitsuandur siiani.

Päästeameti sellesügisene tuleohutuse kampaania tuletab inimestele meelde, et elu päästab vaid töökorras suitsuandur. 

Kampaania plakatitel ja videos suitsuanduril patareisid vahetavat meest ja naist mängivad Läänemaa abielupaar Maie ja Jüri Matvei.

Küsimusele, kas abikaasat oli raske kukil hoida, vastas Maie Matvei: "Üks tugev eesti naine kannab ikka oma meest õlgadel!"

Ja lisab: "Kui tõele au anda, olin võtete lõppedes päris väsinud. Lõunaks polnud enam grimmi vaja − higi jooksis niisamagi."

Pooleminutilise klipi ülesvõtmiseks kulus Matvei sõnul peaaegu terve tööpäev, duubleid tehti 40 ringis. "Vaatan nüüd reklaame hoopis teise pilguga," ütles Matvei.

Harrastusnäitlejana ja lavastajana kogenud Maie Matvei ütles, et abikaasa Jüriga näitles ta koos esimest korda. "Pean ütlema, et jäin temaga rahule − ta mängis oma osa väga hästi!" kiitis Matvei. "Ka kodakondsed ütlesid, et isa oli parem kui ema."

Matvei sõnul nõustusid nad kampaanias osalema, kuna esiteks on tuleohutuse teema tähtis ning teiseks tundus plakatite ja videoklipi lavastuse idee uudne ja vahva. 

Vaata klippi siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments