Taebla võrkpallimeistrivõistlused võitis Palivere

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Esimesed Taebla lahtised võrkpallimeistrivõistlused võitis Palivere SK. Teise kohaga pidi leppima Oru SC ja kolmas oli Turvalepa. Kokku osales turniiril kaheksa võistkonda ja mängiti segavollet − samaaegselt oli väljakul neli meest ja kaks naist.

Võrkpalli meistrivõistlused korraldas spordiklubi Pallet. Palivere SK võrkpallurid valitsevad sel hooajal Läänemaal segavollet − lisaks Taebla meistritiitlile on nad ka Läänemaa rahvaliiga meistrid ja Läänemaa külaliiga võitjad. Siis esindati Allikmaa küla. Võidukas võistkonnas mängivad Mirja Lõzina, Anni Paaliste, Meinar Mäesalu, Janno Tammsalu, Remo Sagor, Andrus Savik ja Peep Tammistu. 

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz