Võrkpalli rahvaliiga alustas

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa võrkpalli rahvaliiga esimeses voorus teenis maksimaalsed kolm punkti Lihula meeskond, kes oli geimidega 3 : 0 üle Ridala Välgu võrkpalluritest. Geimidega 3:2 lõppesid kohtumsed Palivere SK − Oru SC ja Kaitseliit−Noarootsi.

Punktiarve avasid siin kõik neli meeskonda, sest vastavalt rahvaliiga uuele juhendile annab 3 : 2 võit võtjameeskonnale 2 ja kaotajale 1 punkti. Maksimaalsed 3 punkti annab mänguvõit 3 : 0 või 3 : 1. Kaotajal jääb sellise tulemuse korral punktiarve avamata.

Rahvaliigas osaleb seitse meeskonda. Mängitakse kaheringiline põhiturniir, mille järel selgitatakse väljalangemismängudega liiga meister.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz