Segakoor Noorus annab reedel Uuemõisas kontserdi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

11. novembril kell 18 annab Uuemõisa mõisas kontserdi segakoor Noorus.

Nimelt on Noorus Lääne-Eestis oma traditsioonilisel kontsertturneel "Unustatud lavad", mille käigus antakse sel aastal viis tasuta kontserti: Uuemõisas, Kõrgessaares ja Suuremõisas Hiiumaal, Pärsamal Saaremaal ja Liival Muhumaal.

Nooruse presidendi Marilis Aasa sõnul on „Unustatud lavad“ koori 2003. aastal alguse saanud projekt, kus ühe nädalavahetuse jooksul antakse tasuta kontserte eri valdades või maakondades.

"Noorus on võtnud südameasjaks käia igal sügisel mööda Eestimaa väiksemaid paiku, viia sinna laululusti ning anda ka Nooruse lauljatele võimalus esineda paikades, kuhu tavaliselt esinema ei satuta," ütles Aasa. "Samuti loodame, et „Unustatud lavade“ projekt aitab tõmmata ka teiste kultuuritegelaste ja organisatsioonide tähelepanu vähekasutatud kontserdipaikadele." 

Tänavune „Unustatud lavade“ tuur kannab alapealkirja „Popp läbi aja“. Lauldakse läbi aegade unustamatuid poplugusid − nii Nooruse repertuaari viimaste aastakümnete lemmikuid kui ka uuemate poplaulude seadeid.

Enamik laule on rahva seas tuntud ja armastatud: valikus on mitmete Eesti ja välisheliloojate looming (Raimond Valgre, Peter Gabriel, Richard Rodgers) ning tuttavad lood sellistelt esitajatelt nagu Orelipoiss, Smilers, Genialistid, The Beatles ja ABBA.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vp
vp

Väga lahe! Ootan huviga kontserti! 🙂

wpDiscuz