Reformierakond: Lihula vallavanem on otsustanud tulla meie sekka

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Reformierakond saatis laiali pressiteate, kus teatab, et Lihula vallavanem Riho Erismaa on otsustanud selle erakonnaga liituda. Erismaa sõnul on ta Reformierakonnas juba aasta.

"Reformierakonnaga on otsustanud liituda Lihula vallavanem Riho Erismaa ja Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev. Hiljuti liitus erakonnaga ka Lohusuu volikogu esimees Toivo Kivi," seisab täna Reformierakonna pressiesindaja Silver Puki välja saadetud pressiteates.

Lihulas on viimased kaks aastat võimul olnud Reformierakond, kuid Pärnumaalt Koonga vallavolikogu esimehe kohalt Lihulasse vallavanemaks tulnud Erismaa kuulus omal ajal Rahvaliitu ja vallavanemaks tulles oli päris parteitu.

"Tegelikult olen juba aasta Reformierakonnas," ütles Erismaa.

"Alati on erakonda kuulumise puhul tähtis see, et saab adekvaatset infot. Eriti tähtis on see vallavanema jaoks. Päris omapead ringi uidates on see raske," põhjendas ta erakonda astumist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja Lihulast
12 aastat tagasi

hea siis teada kuhu erakonda vallavanem kuulub nüüd!! Jutust oli küll ammu aru saada … et tormituuled üle käinud. Mida koalitsioon arvab , vallavanem ja volikogu esimees reformistid mölemad. Palju önne!!!