Tänane viimane Hiiumaa praam väljub 45 minutit hiljem

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna graafikujärgselt Rohukülast 22.30 väljuma pidanud Hiiumaa praam alustab reisi 45 minutit hiljem, teatab Väinamere Liinid.

Kärdla linn osaleb TV 3 saates "Laulupealinn" ning tänases ülekandes lööb kaasa ka umbes 40-liikmeline koor Kärdlast, samuti hiidlastest pealtvaatajad.

Vastu tulles korraldajate ja osalejate soovidele tegi Hiiu maavalitsus vedajale ettepaneku lükata 23. oktoobril viimase laeva väljumist Rohukülast 45 minuti võrra edasi ja Väinamere Liinid tuli soovile vastu. Seega väljub viimane Hiiumaa praam täna kell 23.15.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz