Rahvas saab valida lemmiku aasta õppijate seast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hannes Loss. Foto: www.andras.ee
Hannes Loss. Foto: www.andras.ee

Igal aastal kuulutab Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras täiskasvanud õppija nädala raames välja aasta õppija, aasta koolitaja, aasta koolitussõbraliku organisatsiooni ja aasta koolitussõbraliku omavalitsuse. Tänavu esitati tunnustamiseks 190 kandidaati üle Eesti. 

Sel aastal saavad kõik soovijad valida aasta õppijate seast oma lemmiku. Rahva lemmiku kandidaatide hulgas on ka Läänemaa aasta õppija, massöör Hannes Loss, kes lõpetas põhitöö kõrvalt Räpina aianduskoolis maastikuehituse eriala.

ETKA Andras kuulutab rahva lemmiku välja esmakordselt. Hääle andnute vahel loositakse välja kolm täiskasvanud õppija nädala üllatuskotti.

Loe nominentide õpilugusid ja hääleta!

Kandidaadid:

Maarika Liepkalns, Harjumaa
Siim Liik, Hiiumaa
Ralf Burk, Ida-Virumaa
Reine Koppel, Jõgevamaa
Heidi Antons, Järvamaa
Hannes Loss, Läänemaa
Mari Liima, Lääne-Virumaa
Ene Tigas, Põlvamaa
Elisa Kitunen, Pärnumaa
Terje Raudsepa, Raplamaa
Tiiu Kauber, Saaremaa
Gaily Hõbemägi, Tallinn
Ingrid Põldoja, Tartumaa
Heili Freimanis, Valgamaa
Luule Tiirmaa, Viljandimaa
Mairi Raju, Võrumaa

XIV täiskasvanud õppija nädal teemal "Õppimine seob põlvkondi" toimub 7.—14. oktoobrini. Selle aasta tunnustatud kuulutatakse välja nädala avaüritusel 7. oktoobril Raplas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments