Peeter Turnau Põhjamaade meistrivõistlustel kolmas, Katrina Lehis viies

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sel nädalavahetusel Riias peetud noorte Põhjamaade meistrivõistlustel epeevehklemises võitis Katrina Lehis (En Garde) 5. koha, teatas vehklemisliit.

Avapäev tõi eestlastele neli individuaalmedalit. 

Naisjuunioride epees saavutasid eestlannad kolmikvõidu, Põhjamaade meistriks tuli Erika Kirpu, kes finaalis alistas Julia Beljajeva 15:5. Pronksmedalid said kaela Gaia-Marianna Siim ja rootslanna Rebeca Osterdahl. 


Meesjuunioride seas sai Peeter Turnau (En Garde) pronksmedali. Poolfinaalis pidi ta tunnistama norralase Jonas Lundi 15:14 paremust. Põhjamaade meistriks tuli taanlane Frederik Von Der Osten, kes finaalis alistas kindlalt 15:8 Lundi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sisu
12 aastat tagasi

Olgem ausad, Peeter Turnau pronksmedal on ikka märksa parem saavutus kui Lehise 5. koht.

pealkiri
12 aastat tagasi

lugedes artikli sisu peaks pealkiri miskit muu olema.