Läänlane Tšehhis: Eesti fännid on seni paremad kui võrkpallurid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval alanud Euroopa võrkpallimeistrivõistluste finaalturniiril on Eesti seni kaotanud mõlemad mängud, kuigi toetajate poolest võiksime olla alagrupiliidrid.

Laupäevane kaotus tiitlifavoriidile Venemaale oli etteaimatav. Seejuures kaotus 25:17, 27:19, 25:17 ei olnud Eesti poolt vaadates kapituleerumine.

Kuid eileõhtusele mängule tšehhidega läksid eestlased võidulootusega, lahkusid aga väljakult häbistatuna, sest kaotus oli sama suur kui Venemaale. Tšehhi võitis kodupubliku ees 25:20, 25:14, 25:20.

Mängule väljaku ääres kaasa elanud läänlane Märt Järvik: „Meeleolu on täna õhtul küll kehvapoolne. Fännid on hetkel paremad kui võrkpallurid. Ega kohalikele alla vist ei jäädud. Vast siis, kui asi juba lootusetu tundus, siis küll."

"Aga linn ja ilm on mõlemad ilusad ja loodame homme (täna – toim) paremat. Ehk hakatakse servi ka kätte saama ja siis on kõik veel võimalik.”

Eestil on veel mängida alagrupimäng Portugaliga.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments