Nostalgiapäevad algasid

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Aukülalist Tõnis Mäge on vastu võtma tulnud lapsed, puhkpilliorkester ja fotograafid.
Aukülalist Tõnis Mäge on vastu võtma tulnud lapsed, puhkpilliorkester ja fotograafid.

Kell seitse õhtul, Haapsalu kultuurikeskuse esine. Puhkpilliorkester törtsutab reibast marssi, pioneerikaelarättidega Eesti rahvariietes lapsed lehvitavad punaseid nelke. Kõige esisel sebib edasi-tagasi närviline naisterahvas.

“Tulevad, tulevad!”

Väljakule sõidab Volga, teeb uhke poolkaare ja peatub.

Tüdrukud kiljuvad: “Tema ise!”

Fotograafid jooksevad, autouks avaneb ja välja astub Tõnis Mägi isiklikult.

Just nii läksid täna käima Haapsalu seitsmendad nostalgiapäevad. Tänaõhtune nael on Tõnis Mägi kohtumisõhtu-kontsert, mis vältab kultuurikeskuses poole kümneni õhtul.

Kes aga paigal püsida ei malda, võib sammud seada kella üheksaks SEE Teatrisse, kus algab temaatiline puhkeõhtu „Lõpeta töö – Nostalgiapäevad on (jälle) alanud“. Tantsuks mängib seal vokaal-instrumentaalansamblid “Kaunikesed“ (Koosseisus:Alar Alp, Maria-Heleen Hiie, Leonid Bragin, Rebeka Kopli, Mattias Mutso, Helina Laasen) ja „Kohalikud“ (Koosseisus:Anti Rannus, Siim Maivel, Karel Rahu, Riho Luhter, Tõnis Soots). Avatud ministrite nõukogu puhvet. Lubatud ühislaulmised ja üllatuskülalised.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz